Expressz reklámédességeink

Mitől expressz és miért van rá szükség?

A mai rohanó világban alig van időnk valamire. Sajnos munkánk során is így van ez, állandó kapkodás, betemetnek a feladatok. Csak tologatjuk a tennivalókat, mindig arra koncentrálunk, aminek legközelebb fog lejárni a határideje, így nem csoda, ha egyes teendőkre csak az utolsó pillanatban kerítünk sort.
Reklámédesség rendelésénél különösen fontos, hogy időben gondolkodjunk, mert a gyártási határidőket az esetek többségében nem lehet rövidebbre szabni. Hiszen idő kell míg a megadott paraméterek alapján elkészül egy grafika, az jóváhagyásra kerül, a nyomda elkészíti a csomagolóanyagot, eközben a gyárban frissen készülnek az édességek, majd csomagolás és szállítás. Láthatjuk elég kötöttek a folyamatok, sajnos nem nagyon lehet időt spórolni a megadott gyártási határidőkből.
Azonban bizonyos termékeink esetében elérhetővé tettük az expressz rendelést, ami azt jelenti, hogy a megrendeléstől számítva akár néhány napon belül kézhez kaphatja a választott terméket. Természetesen bizonyos kereteken belül, hiszen több tízezres darabszám esetén sajnos nem tudunk csodát tenni, de ha viszonylag kis mennyiségre 1000-2000 darabra lenne sürgősen szükség az kivitelezhető rövid átfutási idővel is.

Lássuk melyek ezek a termékek...

1. Négyzetes reklámcsokoládé 4g

Logózható 4 grammos reklámcsokiArany vagy ezüst színű fóliával kérhető, tej-, vagy étcsokoládéból. Köré kerül az egyedi grafikával, logóval ellátott papírgyűrűs csomagolás. A logó a csokoládé tetejére kerül, az alján a kötelező tartalom kerül nyomtatásra, ami tartalmazza a csokoládéra vonatkozó adatokat (összetevők, allergének, minőségmegőrzés...). Mérete: 35x35x4 mm

2. Téglalap reklámcsoki 5g

Emblémázható 5 grammos reklámcsoki

Arany színű fóliával kérhető, tej-, vagy étcsokoládéból, szintén papírgyűrűs csomagolással, aminek a tetejére kerülhet az egyedi grafika, a csokoládé alján a kötelező tartalom kerül megjelenítésre. Mérete 38x20x8 mm.

3. Mini táblás reklámcsokoládé 20g

20g reklámédesség

Arany színű fóliával kérhető, szintén tej-, vagy étcsokoládéból, papírgyűrűs csomagolással. Ahogy kistestvéreinek, neki is a tetejére kerülhet az egyedi grafika, logó, az alján pedig a korábban már részletezett kötelező tartalom kerül feltüntetésre. Mérete: 79x38x7 mm.
A csokoládék esetében az árképzés sávosan történik a mennyiség függvényében. Mind a 3 fajta expressz csokoládé 100 db-os mennyiségtől rendelhető. A grafika elkészítésében is szívesen segítünk, de ha Önök szeretnék elkészíteni abban is szívesen segítünk.
Keressenek minket bizalommal és édesítsék meg partnereik, ügyfelek napját SweetGift reklámédességgel!