Ruby csokoládés reklámédességek

Ruby csokoládés reklámédességek

Mindenki szereti a csokoládét...

...és mindenkinek van kedvenc csokoládéja. Gombóc Artúrnak például több is, hiszen szereti (a teljesség igénye nélkül) a kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a mogyorós csokoládét, a tejcsokoládét, a folyékony csokoládét, a törött csokoládét, a gömbölyű csokoládét, a lapos csokoládét, a tömör csokoládét, a lyukas csokoládét, az egész csokoládét, a megkezdett csokoládét, az édes csokoládét, a keserű csokoládét, a tavalyi csokoládét, az idei csokoládét és így továb. Azonban van egy csokoládé, amit Gombóc Artúr fénykorában még nem ismerhetett, hiszen csak 2017 óta elérhető a csokirajongók számára. Egy igazi különlegesség, a Ruby csokoládé.

A Ruby csokoládét 2017 év végén mutatták be egy évek óta tartó innvováció eredményeképpen. Ruby típusú kakaóbabból készül, melynek íze természetes módon idézi a friss bogyós gyümölcsöket és adja vissza a rubinvörös színt. Kínálatunkban több féle Ruby csokiból készült édességet is találhattok, melyből hoztunk egy kis válogatást kedvcsinálóképpen.

Mini csoki - 7,5g

Népszerű reklámédesség a mini reklámcsoki, mely már Ruby csokoládéból is rendelhető. Ezek a pár falatnyi csokik szuper reklámfelülettel rendelkeznek, ha cégedet szeretnéd népszerűsíteni és nem utolsó sorban megédesítik ügyfeleid hangulatát is.
 Mini reklámcsoki ruby csokiból

Modern bar táblás csoki - 75g

Táblás csokoládé különféle feltétekkel, logózható boríték stílusú csomagolásban. A feltétek választhatóak, például liofilizált gyümölcsök, magvak lehetnek. Elérhető a csoki mini változata is, mely 35 g-os. Mindamellett, hogy a Ruby csoki különleges újdonság, a termék csomagolás 100%-ban lebomló, így a környezetet is kíméli a felesleges terheléstől.
Logózható táblás Ruby csokoládé

Csoki szöveg

Igazán különleges reklámtermék, mely igényekhez igazodva többféle kiszerelésben is kapható. A csoki szöveg boríték stílusú csomaglosában található, négyzetes csokidarabok, melyek úgy készülnek, hogy a csokikdarabok tetejére különféle betűk kerülnek, így tetszőleges szöveg kirakható. Akár egy kedves üzenet, vagy a cég szlogenje is megjeleníthető. Elérhető 1, 2, 3 vagy 4 soros kivitelben. Készülhet egybefüggő csokiból vagy különálló négyzetekből is.Logózható csokiszöveg Ruby csokiból

Logózható csokiszöveg Ruby csokiból

Long Bar - 100g

Egy grandiózus változata a Modern bar csokinknak, 100 g-os kiszerelésben. Itt is választhatóak a feltétek, viszont az egyediesítéshez egy sokkal nagyobb felület áll rendelkezésünkre, több lehetőséget biztosítva arculatunk és üzenetünk megjelenítésére. Ez a csokoládé mindamellett, hogy remek reklámajándék, szemnek és szájnak is igazi kényeztetés változatos ízkombinációinak köszönhetően.
Logózható táblás Ruby csokoládé

Még több reklámédességért látogasd meg webáruházunkat és kérj ajánlatot elképzeléseid alapján.