Top 3 táblás reklámcsoki

Top 3 táblás reklámcsoki

Táblás reklámcsoki kínálatunk

Míg a kisebb kiszerelésű csokoládék inkább szóró ajándékként kedvelt édesség, addig a nagyobb táblás csokoládék kisebb mennyiségben céges ajándékként, alkalmakra, ünnepségekre keresett finomság. A csoki ebben a tekintetben igazán keresett és szerencsés reklámajándék hiszen bármely cég profiljába beleilleszthető.  Népszerű és minden korosztály szereti, sokoldalú és testre szabható a vállalkozás számára. A legtöbb csokoládé külső csomagolása teljesen kihasználható és egyedivé varázsolható a cég elképzeléseinek megfelelően. Ismerd meg néhány logózható táblás csokoládénkat és válaszd ki a neked tetsző darabot!

A táblás csokik

A táblás csokoládék formájuk szerint lehet szögletes vagy hosszúkás alakú, méretükben meg a kicsitől a nagyig terjedően sokféle változatban kínálunk. Minden árkategóriában és ízváltozatban – tej,- ét esetleg fehér csokival igényelhető a legtöbb típus.
Az emberek csokoládéhoz örömet és pozitív érzéseket társítanak. Ennek ismeretében az alkalmazottak vagy a ügyfeleink részére ajándékozott emblémázott csokoládéval növelhetjük a cégünk iránti pozitív benyomást. Kiváló marketingeszköz melyet nem fognak elfelejteni és valószínű, hogy másokkal is megosztják! A lehetőséget mi kínáljuk, most neked kell döntened, melyik táblás csokoládé lesz a nyerő! Nézd meg a bemutatót a táblás reklámédességeinkről és kérdezz tőlünk bátran!

Vista mini táblás csokoládé

Vista logózható reklámcsoki

Ez a kis mutatós csokoládé felhasználható köszönetajándékként dolgozóknak, ügyfelekek vagy ajándékként a következő kiállításon vagy vállalati eseményen. Egyediesíthető a papírgyűrűs csomagolása van mely a csokit öleli körbe. Céglogóval és ütős szlogennel ideális promóciós ajándék lehet, mely biztosan megragadja az emberek figyelmét.

Táblás reklámcsoki papírdobozban

Keltsd fel ügyfeleid érdeklődését egy finom ét- vagy tejcsokis táblás finomsággal. Ha céges rendezvényre készülsz akkor egy jó választás lehet a dobozba csomagolt édesség mely az igényeid szerint bármilyen dizájnnal felruházható. Ha már kicsit kifutottál az időből és már 2 hét múlva szükséged lenne rá, akkor kérd ezt a terméket, mi megcsináljuk!

Chocoplus

Chocoplus logózható reklámcsoki

Dekoratív csokoládén gondolkodtál? Ínycsiklandozó feltétekkel kínálunk táblás csokoládét emblémázható díszdobozban már 100 darabtól. Ennek nehezen tudnak majd ellenállni, biztosan erről fog beszélni mindenki!