Útmutató a reklámcukorkák tengerében

Útmutató a reklámcukorkák tengerében

A reklámédességek világában csak a fantázia szabhat határt. Egyes édességcsoportokon belül is számtalan választási lehetőségünk marad, legyen szó akár a formavilágról, akár csomagolásról vagy ízesítésről. Így van ez a reklámcukorkáknál is...

Logózható reklámcukorról

Először is el kell döntenünk hogy kilós kiszerelésű, szemenként csomagolt cukorkát szeretnénk e, vagy valamilyen dobozkában, tégelyben található mini cukrokat. Ha a szemenként csomagolt cukorkákat választjuk egyszerűbb dolgunk lesz, mivel itt nincs annyi féle választási lehetőség a csomagolás tekintetében. Hiszen ahogy a neve is elárulja, minden egyes szem be van csomagolva egy egyszerű, logózható csomagolásba. A dobozos vagy tégelyes termékek esetében már sokkal nehezebb dolgunk van, hiszen itt különféle formákból és méretekből válogathatunk, nem beszélve a csomagolás anyagáról, ami lehet fém, papír vagy műanyag is. Ha ezt a döntést sikerült meghoznunk még mindig van feladatunk, ugyanis az ízkombinációk sem könnyítik meg a dolgunkat. Minden termék esetében létezik néhány alap íz, amiken felül még elérhetőek extra változatok is, nem beszélve a formákról vagy akár a cukorka állagáról. Egyszóval, ha reklámcukorka gyártatásra adjuk fejünket, jól jöhet egy kis útikalauz a cukorkák világában. Íme néhány példa a legnépszerűbb cukorkáinkból.

Maxi basic reklámcukor

Logózható reklámcukor maxi basicHagyományos töltetlen cukorka, a szemenként csomagolt cukrok családjába tartozik, súlya 5g/db. A csomagoláson elhelyezhető a cég saját logója. 6 alapízben rendelhető standard áron, felárért elérhetőek extra változatok is. Van egy kistestvére is a Mini basic cukorka, mely 2,5g.

Candy pack reklámcukor

Szintén az egyesével csomagolt cukorkák családjába tartozik, de itt a csomagolás Flow-pack, tasak jellegű, mely előnyösebben mutatja a rányomott grafikát. Vegyes gyümölcsös ízekben rendelhető. Kistestvére a Mini candy pack, 2,5g.

Reklámcukor flow-pack

Logózható cukorka

Mini, töltetlen cukorka, az előzőhöz hasonlóan Flow-pack csomagolásban, 1,2g súllyal. 6 gyümölcsös alap ízben rendelhető felár nélkül.

Slim boksz és Zipp boksz cukorkák

Ők a papírdobozos verzió képviselői, töltősúlyuk kb 15g. Választható, hogy milyen cukorkát kérünk bele, lehet az mentolos, gyümölcsös, zselés cukor vagy rágógumi. A papírdoboz egyediesíthető a megrendelő igényei alapján.

Smile boksz cukorka

Műanyag Tic-Tac-hoz hasonló tárolóban. A dobozka emblémázható. A belevaló cukorka szintén választható 10g töltősúllyal. Mentolos-, vagy gyümölcsös cukorkával, cukormentes rágógumival kérhető.

Mentolos cukorka kártya tartóban

Igazán népszerű és praktikus reklámajándék ez a műanyag kártya alakú, zárható tartó, melynek felülete emblémázható. Kb 50 db mentolos cukorka van beletöltve.

Mentolos cukorka fém dobozban

Logózható mentolos cukorka

Fém dobozos cukorka, a hagyományos reklámcukor kategóriába tartozik. Több féle kiszerelésben elérhető, egyéb választható opciókkal, mint a tégely formája, színe vagy a nyitás módja.

Promó kártya

Egy igazán ötletes találmány ez a fajta csomagolási mód. A dobozon és a kártyán elhelyezett grafika kreatív kiegészítője egymásnak. Kérhető több féle fém dobozzal és méretben, választható ízesítésű cukorkával.

Amenyiben még így sem sikerült egyértelműen eldönteni melyik cukorka lenne a legmegfelelőbb, szívesen segítünk minden felmerülő kérdésben.