Fitt, mentes és egészségtudatos reklámédességeink

Fitt, mentes és egészségtudatos reklámédességeink

Nem véletlen a téma, hiszen manapság egyre többen szenvednek valamilyen étel intoleranciában, allergiában, cukorbetegségben vagy egyszerűen csak szem előtt tartják az egészséges táplálkozást esetleg vegán életmódot folytatnak. A téma köré számos szakember csoportosult, újabbnál újabb és divatosabb elméletekkel, étrendekkel jelentkeznek, melyhez az élelmiszeripar is igyekszik rohamtempóban fejlődni. Egyre több rendezvény, közös testmozgások, sportversenyek kerülnek megrendezésre, melyek szponzorai saját logós frissítőket szolgálnak fel a résztvevőknek. Pl nekik lehet kiváló alternatíva egy egészségtudatosabb reklámédesség. A teljesség igénye nélkül lássunk néhány terméket a Sweetgift.hu webáruház kínálatából.

Egyészsétudatos reklámédességek

Vegán műzli szelet

Aki vegán életmód szerint él, elutasítja minden állati eredetű élelmiszer fogyasztását. Nekik lehet kiváló alternatíva ez a műzliszelet, mely áfonya-málna vagy citrom-gyömbér ízesítéssel készül. Mivel reklámédességről beszélünk a termék külső csomagolása logózható.

Cukormentes zabkeksz

Sajnos a cukorbetegségben szenvedők száma rohamosan nő az elmúlt évek folyamán, így a piaci igények ennek megfelelően is változnak. Minden élelmiszergyártó próbál kínálatában alternatív, cukormentes termékeket is kínálni, mint mi is ezzel az ízletes, gyümölcsös zabkeksszel, mely áfonya és csokidarabokat tartalmaz. Természetesen a keksz csomagolása egyedi logóval vagy egyéb grafikával ellátható.

Vegyes magvak, madula és áfonya

Egy kis egészséges nassolnivaló, hozzáadott cukor nélkül, személyes kedvenceim. El sem tudok képzelni tökéletesebb reklámédességet egy sportrendezvényre. Esetleg rögtön 2 csomaggal belőle :) A termék csomagolása az egyedi igények alapján emblémázható.

Logózható ásványvíz

Végül, de nem utolsó sorban az egészséges táplálkozás szempontjából nagyon fontos megemlítenünk a folyadékbevitelt is. Az ajánlott napi mennyiség minimum 3 liter víz, mely segít szervezetünk egészséges működésében. A logózható ásványvízünk elérhető szénsavas és mentes kivitelben is, címkéje pedig egyediesíthető.