Legnépszerűbb reklámcsokoládéink

Legnépszerűbb reklámcsokoládéink

Hmmm… Csokoládé… Kerek csokoládé, kocka csokoládé, lapos csokoládé, ízesített csokoládé, töltött csokoládé, tejcsokoládé, mogyorós csokoládé… Valahol mind Gombóc Artúrok vagyunk egy kicsit. Mindenkinek megvan a kedvence és mindenki imádja, még ha nem is vallja be. Éppen ezért tökéletes reklámajándéknak a csokoládé, erre senki nem fog nemet mondani. Cikkünkkel szeretnénk egy kis segítséget nyújtani csokoládé választékunk útvesztőjében. Végig vesszük legnépszerűbb reklámcsokoládéinkat, és hogy miért is szeretik őket ügyfeleink. A válogatásban lesznek egyszerűbb darabok és az exkluzív kategória is képviselteti magát.

Emblémázási lehetőségek

A csokoládék egyediesítésére többféle lehetőség is van, elsősorban a csomagolás logózásával szokott történni, de van lehetőség egyedi öntőforma gyártásával a csokoládé emblémázására is vagy ételfestékkel történő festésére is. Ez utóbbi technológia csak a fehércsokoládé esetében működik. Csomagolás logózásánál is több lehetőség akad, léteznek a papírdobozos változatok vagy a gazdaságosabb papírgyűrűs verzió, ami a mini csokoládék esetén praktikus és igen népszerű. A reklámcsokoládék átlagos gyártási ideje 2-3 hét az üzem kapacitásának függvényében. Lássunk néhány példát mindezekre.

A legkisebbek

Logózható promo card

Téglalap reklámcsokoládé 5g

Egyik legnépszerűbb reklámcsokoládénk, mely választható ét-, vagy tejcsokoládéból. A csokoládé arany színű fóliába van csomagolva, melyet a logózható papírgyűrű tesz egyedivé. Mérete: 38 x 20 x 8 mm. Ez a csokoládénk elérhető expressz szállítással is, ami azt jelenti, hogy 100 és 1000 darab közötti mennyiség, akár pár nap alatt is eljuthat a megrendelőhöz.

Négyzetes reklámcsokoládé 4g

Szintén népszerű csokoládénk, mely 41 és 60 %-os belga csokoládéból készül. Választható arany vagy ezüst színű fóliával, amit szintén papírgyűrűvel tudunk egyediesíteni. Mérete: 35 x 35 x 4 mm. Ez a csokoládénk is elérhető expressz szállítással.

Mini táblás reklámcsokoládé 20g

Ez a csokoládé talán már nem is annyira mini. Kérhető ét-, vagy tejcsokoládéból, arany színű fóliával. Mérete: 79 x 38 x 7 mm. Ennél a terméknél is elérhető az expressz szállítási opció.

Promo card mini táblás csokival 10g

2 oldalán nyomtatható képeslap, az elejére választható színű fóliába csomagolt csokoládé szelet tej-, fehér-, vagy étcsokoládéból. Igazán ötletes reklámajándék, a méretes felületnek köszönhetően bővebb információ megosztására is alkalmas. Mérete: 254 x 102 x 8 mm

Több darabos válogatások

Logózható dobozos reklámcsoki

Négyzetes reklámcsokoládé tartóban 15g

3 db mini csokoládé borítékszerű tartóban, választható tej-, vagy étcsoki ízben, arany vagy ezüst fóliával. A boríték felületét kihasználhatjuk bővebb reklámszövegekre vagy grafikára. Mérete: 190 x 100 x 9 mm.

Reklámcsoki papírdobozban 30g

6 db négyzetes reklámcsokoládé logózható papírgyűrűvel, szintén emblémázható papírdobozban. Kérhető tej-, fehér-, vagy étcsokoládéból. A fólia színe választható. Mérete: 76 x 114 x 5 mm

Önmagában logózható csokoládék

Logózható csokitallér

Dombornyomott reklámcsoki dobozban 20g

A csokoládé dombornyomással egyedieíthető, míg a papírdoboz szintén személyreszabható igény szerint. 3 féle csokoládéból, tej-, fehér-, és étcsokoládéból. Mérete: 88 x 56 x 8 mm

Logózható csokoládé tallér 25g

A csokitallér teteje ehető ételfestékkel kerül megnyomásra. Ez az eljárás csak fehér csokoládén alkalmazható. Celofánba csomagolva, kis masnival lezárva. Átmérője 60 mm.

Exkluzív csokoládé válogatás

Csokikehely logózható fémdobozban

És a végére egy kis kedvcsináló, a prémium kategóriás termékkörünkből.

Csokoládékehely fém dobozban

Több féle méretben elérhető a termék, emblémázható felületű fém dobozban. Választható ízek: amaretto, pisztácia, gabonás praliné, cseresznye, kávé, kávélikőr, pezsgő, fahéj, nugát, erdei gyümölcs, cointreau likőr, whisky, vanília, fehércsoki, mandula. Fa dobozzal is rendelhető.