Vásárlási feltételek

Vásárlás

Megrendelést Regisztrált felhasználóként, vagy Vendégként tudsz leadni. Későbbi rendeléseid kényelme érdekében a vásárlás előtt regisztrálj a leírtak szerint. Kérjük, a "Regisztráció" feliratra kattintva, a megjelenő regisztrációs ablakban add meg a valós személyes vagy céges adataid. A megadott adatok helyességét jóváhagyás előtt ellenőrizheted, adataid módosíthatod, javíthatod és az összes adatot törölheted. A regisztrációt követően felhasználóneved és jelszavad segítségével tudsz belépni. A jelszó a későbbi bejelentkezésekhez szükséges titkos azonosító. A jelszó nem tartalmazhat ékezeteket, minimális hossza 8 karakter, ami lehet bármilyen betű vagy szám. Ha elfelejtetted jelszavad, kérésre elküldjük e-mailben. A felhasználónév és a jelszó megadása azt jelenti, hogy a regisztráció útján nyilvántartásba vett természetes személy a vásárlás során saját nevében, illetőleg a jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság, egyéb szervezet képviselőjeként, a szervezet nevében jár el.


Megrendelés

Áraink és a megrendelés általános feltételei A termék ismertetőjénél megtalálod a termék leírását és fogyasztói árát. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a kiszállítás díját.

A kiszállítás díjai a következők:

Szállítási díj: 50 kg alatt a kiszállítási díj 2500 Ft + áfa,

50 kg felett a kiszállítási díj 5000 Ft + áfa az ország egész területére.

300 kg felett a kiszállítás ingyenes egy belföldi címre.

Csomagküldés külföldre: 2013-tól az EU minden országába szállítunk.

A szállítási díj a távolságtól függően változik. 1. Zóna: Ausztria, Románia, Szlovákia – 2-3 nap – 4500 Ft/cím

2. Zóna: Németország, Csehország, BeNeLux országok, Olaszország – 5-7 nap – 9900 Ft / cím

3. Zóna: Nagy-Britannia, Észak-Írország, Franciaország, Spanyolország, Portugália, Írország – 6-8 nap – 11900 Ft/cím

A külföldi szállítási díj abban az esetben módosulhat, ha a csomagok összsúlya meghaladja a 10 kilogrammot.

A webáruházból történő vásárláshoz igénybe vett hálózati hozzáférés és egyéb távközlési szolgáltatás díjai a megrendelőt terhelik. Több darabból álló egységcsomag esetén a meghatározott ár mindig csomagárat jelent. Több darabot tartalmazó termék (egységcsomag) esetén a csomagot nem áll módunkban megbontani. Átmeneti készlethiány esetén a terméket azonos minőségű termékkel helyettesítjük, melyről a megrendelővel egyeztetünk.

A www.greengift.hu fenntartja az árváltoztatás jogát. Az ármódosítás abban az időpontban lép életbe, amikor az árváltozás online megtalálható a www.greengift.hu weboldalon. Az ezt követően leadott megrendeléseket csak a módosított áron tudjuk teljesíteni. A rajtunk kívülálló okból bekövetkező technikai hibákból eredő hátrányért, kárért felelősséget nem vállalunk.

Kizárólag belföldre és az EU területére szóló megrendeléseket áll módunkban fogadni.

A szállítási határidőt a megrendelés beérkezése után, a termék nagykereskedelmi raktárunkból történő beérkezésének és a szükséges emblémázási idő függvényében adjuk meg. A szállítási határidő megadása jelenti a megrendelés elfogadását.

A megrendelést – előzetes egyeztetés hiányában - akkor tudjuk teljesíteni, ha az általad megrendelt termék árának teljes összege a kért első kiszállítási nap előtt legalább két munkanappal számlánkon jóváírásra kerül. Ez alól kivételt képez a készpénzes fizetés és az utánvét.


A kiválasztott termékek megrendelése

A terméklistázó oldalakon és a termékek saját oldalán a „Kosárba tesz” funkcióra kattintva adhatod le megrendelésed. A vásárláshoz ki kell tölteni a Megrendelés űrlapot. A kitöltött űrlapot véglegesítenie kell, ezt követően kerül a megrendelés a „Pénztárba”. A „Pénztárban” lévő megrendelést még jóvá is kell hagynod. Kérjük, hogy a jóváhagyás előtt ellenőrizd a Megrendelés tartalmát, a benne lévő termékeket és azok árait, a megadott adatokat. A jóváhagyás előtt a Megrendelés tartalma szabadon módosítható, javítható. Egy adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem módosíthatók, nem javíthatók és a megrendelés nem vonható vissza.

A megrendelés leadása után néhány perccel e-mailben fogunk értesíteni a rendelés megérkezéséről, amellyel egyben visszaigazoljuk a megrendelés beérkezését, a rendelés nyilvántartási számának, a megrendelt árunak és a megrendelés valamennyi adatának feltüntetésével. Ha technikai okok miatt téves ár jelenik meg az oldalon, a megrendelést nem tudjuk elfogadni, azonban telefonon felvesszük veled a kapcsolatot. A szerződés a szállítási határidő megadásával jön létre közöttünk, ezért ha nem kapnád meg néhány percen belül a visszaigazolást, ne várj, azonnal vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ha bármilyen akadály, kérdés merül fel a megrendelt termékekkel kapcsolatban, vagy a kapcsolatfelvétel egyéb okból szükségessé válik, a megadott telefonszámon fogunk keresni. Amíg nem tudjuk felvenni veled a kapcsolatot, a megrendelés elfogadását felfüggesztjük. Amennyiben a megrendelés beérkezésének napján és az azt követő munkanapon a minimum két alkalommal megkísérelt kapcsolatfelvétel sikertelen, megrendelését tárgytalannak tekintjük és töröljük nyilvántartásunkból.


Fizetés

A megrendelés kiszállítását a teljes vételár számlánkon történő jóváírását követően kezdjük meg. Ez alól egyedül a készpénzes vagy utánvétes fizetés képez kivételt. A vásárlást igazoló számlát elektronikusan juttatjuk el.

A fizetés történhet - átutalással, - bankkártyával, -készpénzzel az áru átvételekor.

A fizetési módot te választhatod meg a megrendeléskor.

Kérjük, hogy az átutalási megbízáson, postautalványon a következő adatokat add meg:

Kedvezményezett neve: Patkós Brigitta - www.greengift.hu

A K&H banknál vezetett bankszámlánk száma:10400566-50515754-53511005

A közlemény rovatban: az e-mailben kapott megrendelésszámot.

Amennyiben a megrendelés ellenértékének bankszámlánkon történő jóváírása a megrendelés visszaigazolásától számított 5. banki napig (7. naptári napig) nem történik meg, illetve ha az átutalást a hiányosan megadott információk hiányában nem tudjuk beazonosítani és téged nem érünk el, a függőben tartott megrendelést töröljük nyilvántartásunkból, amelyről e-mailben értesítünk.