Bemutatkozik a Sweet Gift Reklámédesség

Üdvözlünk reklámédesség webáruházunkban!

Lehet, hogy már találkoztál velünk, ugyanis kis csapatunk üzemelteti az, idén 9 éves, kézműves ajándékcsomagokat forgalmazó A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálatot és a szintén újonnan induló Green Gift környezetbarát reklámajándékokat forgalmazó webáruházat.

Ajándékküldő szolgálatunknál éve óta készítünk logózott reklámédességeket céges partnereink számára. Vásárlóink igényei és elképzelései évről évre folyamatosan nőttek és ezzel együtt portfoliónk is hatalmasra növekedett, ezért úgy határoztunk, hogy egy új webáruházban rendszerezzük és kategórizáljuk kínálatunkat. Így született meg a Sweet Gift reklámédesség. Nagy büszkeség ez számunkra, hiszen az, hogy bővülni tudunk azt mutatja, hogy van igény a munkánkra, vásárlóink elégedettek termékeinkkel.

A Sweet Gift portfóliójában megtalálhatók az olyan klasszikus reklámédességek, mint a szeletes csoki vagy a lédig reklámcukor, de kínálunk olyan különlegességeket is, mint a felületén logózható drazsé vagy nyalóka, a dombornyomott-, vagy formacsokik. Szeretnénk, ha mindenki találna elképzeléseinek megfelelő finomságot, így kínálatunkban helyet kaptak a cukormentes-, vegán-, és fitt termékek, valamint a szezonális, elsősorban karácsonyi édességek.

Szeretnénk ötleteid megvalósítani, lelkes csapatunk készségesen várja ajánlatkérésed! Bár a márkanév új, megbízhatóságunk és precizitásunk mit sem változott.

Patkós Brigitta és a Sweet Gift csapata