Logózható adventi naptárak egyedi grafikával

Logózható adventi naptárak egyedi grafikával

Karácsony közeledtével évről évre növekszik a reklámédességek iránti igény. Ezeknek az édességeknek a felülete, csomagolása logózható, emblémázható, így remek felületet biztosítanak a cég népszerűsítésére, egyúttal kedves ajándék is partnereinknek, ügyfeleinknek.

Ebben az időszakban elsősorban a karácsonyi ünnephez kapcsolódó emblémázható édességeket keresik ügyfeleink, mint a logózható puszedli, egyediesíthető szaloncukor vagy az emblémázható adventi naptárak.

Az adventi naptárak nem csak gyermekkorunk izgalmas meglepetései, felnőtt fejjel is örömet szereznek bárkinek. December első napjától karácsonyig minden nap egy apró meglepetést rejt tulajdonosának. Mivel felhasználása időhöz kötött, így a megrendelést is ajánlott időben elindítani. Ahogy közeledik az ünnep, az üzem kapacitása is fogy, a szállítási határidők kitolódhatnak. Alapesetben a látványterv elfogadásától számítva 3-4 hét a szállítás, de ebben az időszakban akár 4-5 hétre is tolódhat.

Kínálatunkban elérhető több féle logózható kalendárium is. Különféle méretekben, eltérő logózási lehetőségekkel. Vannak egyediesíthető adventi naptárak, melyeknek nem csak a csomagolása egyediesíthető, hanem akár a benne található csokoládé is. Választhatunk környezetbarát logózható adventi naptárat is, mely újrahasznosított papírból és lebomló alapanyagokból készül. Igény esetén az adventi naptár formája is egyediesíthető, így kérhetünk akár kamion vagy ház alakú logózható kalendáriumot is cégünk profiljának megfelelően. Ugyanakkor nem csak csokoládét tartalmazó adventi naptárak léteznek, választhatunk például karácsonyi fűszerezésű kekszet tartalmazót is.

Ízelítőképpen íme néhány logózható adventi naptár kínálatunkból, melyeket a képekre kattintva oldalunkon is megtekinthetsz.

Környezetbarát adventi naptár

Környezetbarát adventi naptár

 

Lebomló alapanyagokból készült, egyediesíthető csomagolásban. 24 db tejcsokoládét tartalmaz, összesen 50g-os kiszerelésben. Mérete ~28,5*20 cm. A csomagolás teljes felülete egyediesíthető a megrendelői igények alapján.

 

 

Adventi naptár logózható csokoládéval

Logózható csokinaptár emblémázható csokival

 

24 darab csokoládéval, melyből a legnagyobb csokoládé logózható. Így nem csak a csomagolást tudjuk személyre szabni, de az édességet is. 75g csokoládét találunk 24 napra lebontva az egyediesíthető adventi naptárban, melynek mérete ~20*28,5 cm.

 

 

Logózható adventi naptár karácsonyi keksszel

Logózható adventi naptár keksszel

 

Rendhagyó adventi naptár 24 darab karácsonyi fűszerezésű keksszel töltve, összesen 132g töltősúllyal. Mérete ~20*10*4 cm. A csomagolás teljes felületére elhelyezhető egyedi grafika a céges arculatnak megfelelően.

 

 

XS-es méretű logózható adventi naptár

Emblémázható adventi naptár

 

Összesen 50g, 24 darab csokoládéval. Hátulján kitámasztóval, így akár az asztalon is tárolható, akár egy képkeret. Mérete ~20*14 cm. Teljes felülete logózható a megrendelői igények alapján.

 

 

Egyedi alakú adventi naptár

Egyedi alakú adventi naptár

 

Különleges adventi naptár, melynek nem csak teljes felülete logózható, de alakja is egyedi igények szerint alakítható a cég profiljának megfelelően. Maximum mérete 30*47 cm lehet. Töltősúlya 50g.

 

 

Egyéb egyediesíthető adventi naptárjaink ide kattintva érhetőek el.