Reklámédességek gyümölcsös és magvas feltétekkel

Reklámédességek gyümölcsös és magvas feltétekkel

Egy korábbi cikkünkben már volt szó róla, mennyire népszerűek a különféle aszalt gyümölcsök és magvak. Ez a trend nem kerülte el a reklámédességeket sem, egyre többen keresnek változatos feltétekkel kérhető reklámédességeket. Kínálatunkban is megtalálható néhány népszerű variáció, melyekből most szeretnénk bemutatni néhányat.

Long Bar 100g táblás csokoládé

Ez a csokoládé kérhető 3 féle ízesítésben, tej-, ét-, vagy fehér csokoládéból. A feltéteket is kiválaszthatjuk hozzá, bőséges kínálat áll rendelkezésünkre: gyömbér, vörösáfonya, narancs, eper, tengeri só, fahéj, keksz. Csak csendben jegyzem meg, a friss csokinak eper feltéttel valami mennyei illata van. A csomagolás egyediesíthető, teljes felületén a cég profiljához igazítható. 100 db-tól rendelhető.

Logózható reklámcsokoládé

Choco Plus 65g táblás csokoládé

Szintén a 3 féle alap csokoládéból lehet választhatunk a Choco Plus esetében, tej-, ét-, vagy fehér csokoládéból. Feltétnek kérhető gyömbér, narancs, vörösáfonya, tengeri só. Ennél a terméknél a csokoládé látványa nagyobb szerepet kapott a csomagolás ellenében, de természetesen a grafikai elemek játékával ez a termék is teljes felületén egyediesíthető.

Logózható reklámcsokoládé

Csokoládétallérok

Ebből a termékből több variáció is rendelkezésre áll. Fontos tudni, hogy itt nem a csomagolást emblémázzuk, hanem magát a csokoládét. Már sokszor említettük, de a tapasztalat szerint soha nem elégszer, emblémázni kizárólag a fehér csokoládét tudjuk. Csokoládétallér választékunkban létezik 3 db-os csokoládétallér válogatás ét-, tej-, és fehércsokiból, melyekből a fehér csokis tallér emblémázható felületű. Az egy darabos, díszdobozos tallér fehércsokoládéból készül, így ezen is elhelyezhetjük a cég egyedi logóját, szlogenjét. A tallérokat kérhetjük egyszerű celofán csomagolással is a díszdoboz helyett, vagy akár csokinyalókaként pálcikán, szintén celofán csomagolással. Bármelyik tallérra is essen a választás, mindegyik hátuljára kérhetünk feltétként kakaóbabtöretet, színes dekorcukrot, kandírozott virágszirmot vagy liofilizált málna darabokat. Az emblémázás a csokoládéra ételfestékkel történik, így az bátran elfogyasztható.

Logózható reklámcsokoládé

Reklámédesség cégeknek

Reklámédesség cégeknek

A feltétes csokoládék különlegesen finom ízélményt adnak, és a szemnek is kellemes látvány a színek kavalkádja. Amennyiben még nem találtad meg a céges számára megfelelő reklámédességet, böngéssz bátran webáruházunk kínálatában, ha van ötleted, de kérdéses a megvalósítás keress minket elérhetőségeinken egy egyedi árajánlatért.