Nőnapra ajánljuk - csajos reklámédességek

Nőnapra ajánljuk - csajos reklámédességek

Valójában, ha reklámédességekről beszélünk, bármi lehet csajos, nőnapra való, hiszen a grafika egyediesítésével mi határozzuk meg az édesség dizájnját, hangulatát. Mai válogatásunkban éppen ezért nem a csomagolásra helyeztük a hangsúlyt, inkább csupa olyan reklámédességet válogattunk össze, melyek közel állnak a hölgyek ízlésvilágához.

Karamellás mogyoró 40g

Mi nők szeretjük a különlegességeket, a furcsa párosításokat. A magokhoz különösen vonzódunk, hiszen egészséges olajokat tartalmaznak és remek éhségűzők a rohanós hétköznapokon is. A karamellás mogyoró tökéletesen megfelel elvárásainknak, hiszen amellett, hogy csillapítja édesség utáni vágyunkat, megnyugtathatjuk lelkiismeretünket egy cseppnyi hazugsággal: hiszen ez csak mag... Fontos, hogy kis darabszámtól is rendelhető termék, melynek a csomagolása teljes mértékben személyre szabható.

Nőnapi reklámédesség

Csokoládés meggy 40g

Másik női sikertermék kategória a gyümölcsök. Teli vannak vitaminnal, egészségesek. És ha van rajta egy kis csokoládé? Na puff neki, attól még gyümölcs. Igaz hölgyeim? ???? Kínálatunkban egyéb csokoládéval bevont gyümölcsök is megtekinthetőek a csokival bevont aszalt meggy mellett.

Reklámédesség cégeknek

Csokoládé falatok 72%-os étcsokoládéból 110g

A minőségi étcsokoládé lapocskák teli vannak finom falatokkal. Választható feltétek különféle magvak, mint napraforgómag, tökmag, mandulapehely, vagy kókuszpehely, goji bogyó, quinoa, hajdina és himalájai só. Akár már 100 db-os mennyiségtől is rendelhető.

Csokoládé lapok reklámédesség

Trüffel emblémázható dobozban 4db

Most egy kicsit irányt váltunk és a reklámédességek prémium kategóriái felé kacsintgatunk. Ez a 4 db-os trüffel válogatás olyan különleges ízekben kérhető, mint málnás mascarpone, tiramisu, calvados, passion fruit, szilva, zabaglione, vanília mangó, almás fahéjas, cherry, narancs, karamell, matcha zöld tea. Már a kép láttán is összefut a nyál az ember szájában igaz? A doboz természetesen emblémázható.

Logózható reklámcsokoládé

Csokikehely 4db

Szintén a prémium kategóriát képviseli, elérhető papír vagy fém dobozos változatban is. Az egyediesíthető csomagolásban 4 db csokikehely különlegességet találunk, melyek az alábbi ízekben kérhetők: whisky, amaretto, gabonás praliné, kávé, kávélikőr, cseresznye, pezsgő, fahéj, erdei gyümölcs, nugát, cointreau likőr, vanília, fehércsoki, mandula, pisztácia. Megnézve a képeket, jelentkezzen aki ellen tudna állni!

Logózható reklámcsokoládé

Logózható csokikehely

Csokikehyel ízválaszték

Ha nem találtad meg a megfelelő reklámédességet, nézz szét kínálatunkban és kérd egyedi ajánlatunkat.