Ismerkedj meg cukormentes újdonságainkkal

Ismerkedj meg cukormentes újdonságainkkal

Fitt reklámédességek logózható köntösben

Megérkeztek idei újdonságaink, amiket gőzerővel töltünk fel az oldalra, így az elkövetkező hetek is erről fognak szólni. Szeretnénk veletek is megosztani ezeket a szuper finomságokat, így minden héten adunk egy kis tematikus ízelítőt. Ezen a héten cukormentes reklámédességeinkbe nyerhettek bepillantást. 

Manapság egyre több embernek kell valamilyen speciális étrendhez alkalmazkodnia egészségügyi okokból, így ezt az ajándékozásban is figyelembe kell vennünk. Hozzáadott cukroktól mentes reklámédességeink tökéletes választást jelentenek erre a problémára és természetesen mindegyiknek logózható a csomagolása. Korábbi cikkünkben egyéb fitt reklámédességeinkkel is megismerkedhettek.

Kifejezetten ajánljuk még fogorvosi, gyermekorvosi rendelőkbe is, ezzel felhívva a páciensek figyelmét a helyes táplálkozásra és egy egészségesebb alternatívára a cukros édességek helyett.

Sporteseményekre is remek választás az édességek egészségesebb formája, válasszatok az alkalomhoz passzoló finomságot és tegyétek egyedivé csomagolását a rendezvény szlogenjével, logójával akár kiegészítve a sport jellegéhez kapcsolódó motívumokkal, grafikákkal.

Kiválasztottuk kedvenc cukormentes reklámédességeinket, melyeket jó szívvel ajánlunk nektek is.

Cukormentes csoki csokor - 55g

Ez az ötletes csokivirágokból és levelekből álló válogatás elsősorban hölgyek részére ideális választás. Tejcsokoládéból 33%-os kakaótartalommal készül. Csomagolásán elhelyezhetitek logótokat, de akár a teljes felület is egyedi dizájnnal látható el.

Logózható cukormentes csokoládé

Cukormentes csoki csokor

 

Cukormentes vegán mandulás keksz 9g - Környezetbarát csomagolásban

Agavé sziruppal ízesített mandulás keksz, egyesével csomagolva. A csomagolás amellett, hogy logózható 100%-ban újrahasznosítható vagy komposztálható választásod szerint.

Logózható cukormentes édesség

Cukormentes vegán mandulás keksz

 

Cukormentes Mini reklámcsoki - Logózható papírgyűrűben 7,5g

Egyik legnépszerűbb termékünk, mely prémium belga csokoládéból készül. A színes fólia csomagolás mellett már elérhető környezetbarát, 100%-ban lebomló papírborításban is. Különlegessége, hogy egyedi öntőformával akár a csoki felülete is egyediesíthető.

Logózható édesség cégeknek

Cukormentes Mini reklámcsoki

 

Cukormentes mini nyalóka - Öko csomagolásban

Többféle ízben és színben elérhető, izomalt alapú nyalóka komposztálható fóliában. Sőt, még a pálcika is papírból készül!

Logózható céges nyalóka

Cukormentes mini nyalóka

 

Cukormentes rágógumi dobozban - 10 db

Kifejezetten ajánljuk nyári kampányokhoz, mivel jól bírja a meleg időjárást is, nem olvad el, mint a csokoládé. Igény esetén lehetőség van a buborékfólia logózására is.

Cukormentes rágógumi cégeknek

Cukormentes rágógumi dobozban

 

Cukormentes Mini Modern Bar - 35g

Belga csokoládéból készült táblás csoki 11 féle választható feltéttel. A csomagolás 100%-ban lebomló, de kérhető komposztálható változatban is. A csomagolás dizájnjának pedig csak a fantáziátok szabhat határt.

Logózható reklámédesség cégeknek

Cukormentes Mini Modern Bar

 

Cukormentes cukorka - 1, 2 vagy 3 db

Menta ízű cukorka választható kiszerelésben. A csomagolás amellett, hogy egyediesíthető, 100%-ban újrahasznosítható vagy komposztálható fólia.

Egyediesíthető cukorka cégeknek

Cukormentes cukorka

 

Cukormentes vegán mandulás keksz 95g - Környezetbarát csomagolásban

Agavé sziruppal ízesített mandulás kekszünk nagyobb kiszerelésben is elérhető. A csomagolás igazán nagy felületet biztosít egy kreatív grafikához, mellyel egyedivé varázsolhatjátok.

Egyediesíthető keksz cégeknek

Cukormentes vegán mandulás keksz

 

Megvan már a kedvenced?

Ha szeretnél hasonló reklámédességet, tekintsd meg teljes cukormentes kínálatunkat, kérj árajánlatot, szívesen segítünk.

Örömteli ajándékozást kívánunk!