Bemutatkozik a SweetGift.hu reklámédesség

Bemutatkozik a SweetGift.hu reklámédesség

De honnan jött az ötlet? Mi motivált minket a webáruház elindítására?

Immár 9 éve hogy megszületett a Hónap Ajándéka webáruház, mely a céges és lakossági igényeket is igyekszik maradéktalanul kiszolgálni. A virág-, és gyümölcscsokor küldése mellett fő profilunk a prémium kategóriás ajándékcsomagok készítése, mely elsősorban hazai gyártók kézműves termékeit tartalmazza legyen az édesség, ital, lekvár, méz, tea stb... Ajándékcsomagjaink mellett az utóbbi években már a reklámajándékok készítését is felvettük palettánkra a megnövekedett céges elvárásoknak megfelelve, mely már egyenes ágon vezetett a reklámédességekhez is. Olyannyira, hogy a tavalyi évben egyre többen kerestek meg minket különböző elképzeléseikkel, igényeikkel ebben a témában, így az eredeti honlap struktúrája már nem volt elegendő ennyi változatos termékkategóri áttekinthető bemutatására. Így megszületett az webáruház ötlete és a Sweetgift.hu reklámédesség.

Mi a célunk az új webáruházzal?

Tudtuk, hogy a reklámédességek palettája, az ügyfelek igényei, elképzelései annyira széles skálán mozognak, hogy az eredeti honlapon, a Hónap Ajándéka webáruházban már nem kezelhető ennyi féle termék, így változtatásra volt szükség. Az új honlapon arra törekszünk, hogy a hozzánk látogató könnyen megtalálja a lehető legrövidebb idő alatt, amit keres, megkapva minden szükséges segítséget és támogatást az oldaltól és tőlünk, akik mögötte állnak. Szeretnék az oldalon összeszedni minden olyan reklámédességet vagy logózható italt, élelmiszert, ami elérhető kínálatunkban, a hozzájuk tartozó termékinformációk valamint logózási és szállítási paraméterek feltüntetésével, így partnereink és a hozzánk látogatók könnyen eligazodhatnak és kiválaszthatják mire van szükségük. Természetesen mindezek mellett továbbra is segítségükre van ügyfélszolgálatunk, mely minden kérdésre és kérésre igyekszik a lehető legrövidebb időn belül megoldást találni. Egyedi igények felmerülése esetén a termék jellegétől függően, ha módunkban áll segítünk a megvalósításban. A kínálatba bekerült néhány alap termék a legnépszerűbbek közül, melyek akár expressz gyártással, néhány nap alatt is elkészülnek és az ügyfélhez kerülhetnek.
Fogadják szeretettel új webáruházunkat, ahol a már megszokott ügyintézéssel és segítőkészséggel fognak találkozni bármilyen kérésük, kérdésük felmerül reklámédességeink kapcsán!