Húsvéti reklámédességeink

Húsvéti reklámédességeink

 

Lepd meg kollégáidat és céges partnereidet húsvétra logózható reklámédességekkel 

 

Ha idén valami igazán egyedi és különleges ajándékkal szeretnél kedveskedni munkavállalóid és céges partnereid részére húsvétra, ne hagyd ki a lehetőséget, meríts ötletet cikkünkből és küldd el egyedi ajánlatkérésedet részünkre e-mailben!
Logózható húsvéti ajándék ötleteinkkel biztosan maradandó emléket adhatsz, egyedi céglogód pedig ott díszeleghet a csokoládék csomagolásán! 

 

Céges húsvéti ajándékok széles kínálatával várunk 

 

Bármilyen ünnep alkalmat adhat arra, hogy céges ajándékokkal lepd meg üzleti partnereidet. A közelgő húsvét is remek lehetőség lehet arra, hogy tudasd velük, értékeled hűségüket, és szeretnéd minél tovább ügyfeleid között tudni őket.
Meríts ihletet
egyediesíthető kínálatunkból:
 

 

Húsvéti csokoládé tojás - 40g

Húsvétra? Csokitojást! Népművészeti mintázatú tejcsokoládé tojás emblémával ellátható vidám tavaszi dobozban igazán egyedi ajándék lehet céges partnerek részére! Az ár a tejcsokoládéra vonatkozik, de felár ellenében kérhető más ízekben is: ét-, fehér, ruby csokoládé, sós karamellás, vegán, mézes csokoládé! Ráadásul akár már 100 db-tól is rendelhető! 

 

Húsvéti csokoládé tojás - 40g

 

3D Húsvéti csoki puzzle - 90g

Igazán kreatív ajándékötlet lehet húsvétra a 3dimenziós csokoládé puzzle.  
A bárány tejcsokiból készült, doboza pedig egyediesíthető és logózással ellátható. 
Az ár a tejcsokira vonatkozik, de kérhető egyéb ízekben is: ét-, fehér, ruby csokoládé, sós karamellás, vegán, mézes csokoládé. Kérd egyedi ötleteidhez ajánlatunkat és mi segítünk az emlékezetes ajándékok megtervezésében! 

 

3D Húsvéti csoki puzzle 90g

 

Húsvéti praliné válogatás- 120g

Trüffel és praliné válogatás logózható pánttal ellátott kihúzható elegáns dobozban. Tartalma: 8 csokitojás (fehércsokoládé pisztáciás töltelékkel és tejcsokoládé diós töltelékkel) és 8 szarvasgombás praliné. Húsvéti ajándéknak ügyfelek részére igazán figyelmes ajándék lehet. 

 

Húsvéti praliné válogatás- 120g

 

Promo card húsvéti tojásokkal - 15g

Ajándékozz húsvétra egyedileg tervezhető csokoládés képeslapot, melyet akár logódhoz is alakíthatsz. A képeslaphoz tartozik két db tojás alakú csokoládé, melyek mogyorókrémmel vannak megtöltve. Ötletes ajándék és édesség egyben! 

 

Promo card húsvéti tojásokkal - 15g

 

Aszalt áfonya 15g - Környezetbarát csomagolásban

Ajándékozz húsvétra csoki helyett egészséges nassolnivalót! Répa alakú csomagolása igazán ötletes ajándék lehet húsvétra! Ráadásul egyedi logóval is ellátható, anyaga pedig biológiailag lebomló környezetbarát fólia. 

 

Aszalt áfonya 15g - Környezetbarát csomagolásban

 

Logózható húsvéti ajándékaink gyártási ideje akár 3-4 hét is lehet, így ezek esetében érdemes előre gondolkodni és nem az utolsó pillanatra hagyni a rendelést, mivel a grafika megtervezése és a nyomdai munkálatok is időbe telnek. 

Reméljük cikkünk inspiráló hatással volt rád, további ötletekért tekintsd meg a teljes húsvéti kínálatunkat és korábbi cikkünket, mely a húsvéti ajándékcsomagokról íródott.
Bátran vedd fel velünk a kapcsolatot (info@sweetgift.hu), hogy időben megtervezhessük együtt egyedi húsvéti meglepetéseidet!
 

 

Kellemes húsvéti ünnepeket kíván a Sweetgift csapata!