Kockacsoki, a legnépszerűbb választás minden alkalomra!

Kockacsoki, a legnépszerűbb választás minden alkalomra!


Hogyan emelkedj ki a tömegből?

Élre törnél vagy megtartanád népszerűségedet az üzleti szférában? Ehhez remek eszköz a reklámcsokoládé, amellyel kedveskedhetsz üzleti partnereidnek, ügyfeleidnek.
Ennek a gesztusnak akkor lesz igazán pozitív és maradandó hatása, ha olyan reklámajándékot választunk, amely nemcsak ízével fogja meg a partnereket, hanem külsőjével is.

A cél elérése érdekében fontos megválogatni, mit is adunk ajándékba leendő ügyfeleinknek. A legfontosabb tényező, hogy pozitív fényben tüntesse fel vállalkozásunkat, tehát nélkülözhetetlen, hogy jó benyomást tegyünk az ügyfelekre. Fontos megjegyezni, hogy a reklámédességek terén nem feltétlenül arányos a termék értékének magassága az elért eredménnyel. Tehát az alacsonyabb költségvetésű vállalkozásoknak sem kell csüggedniük, mert egy aprósággal is hatalmasat lehet előre lépni a ranglétrán és rengeteg új partnert lehet bevonzani.

Manapság a folyamatosan fejlődő technológiának köszönhetően sokan virtuálisan lepik meg potenciális ügyfeleiket mondjuk kedvezményekkel, kuponnal vagy egy ajándékkártyával, amelyek közel sem annyira hatásosak és nem is okoznak akkora örömet, mint egy tárgyi ajándék.
Egy kézhez kapott ajándékkal közelebb kerülhetünk, szorosabb kapcsolatot ápolhatunk partnereinkkel, akik sokkal hűségesebbek lesznek a vállalkozáshoz.

Miért pont reklámcsoki?

Azért ajánljuk a reklámcsokoládé választását, mert azt a legtöbb ember kedveli és szívesen elfogadja, apró méretű, de nagy erejű reklámhordozó, amellyel könnyen megmosolyogtathatjuk az embereket. Nem mellesleg csomagolása könnyen egyediesíthető bármilyen grafikával és logóval, így bármely eseményen, rendezvényen megállja majd a helyét.

Választhatsz táblás csokoládét, szeletes csokoládét, bonbont, csokidrazsét, tallért, érmet, egyesével csomagolt vagy dobozos verziót is, ezeket ide kattintva megtekintheted! Széles kínálatunkat félretéve mi mégis a legegyszerűbb megoldást ajánljuk, amely a négyzetes reklámcsokink, mindössze 500 darabos minimum rendelési mennyiséggel. Választhatsz tej- vagy étcsokoládét, ezüst vagy arany fóliával és akár 2 munkahét alatt el is készül! Ha szorít az idő a rendezvényed előtt, ez a termék lesz a legmegfelelőbb választás. Plusz előny, hogy ez a termék nagy mennyiségben is könnyen tárolható, kis helyigényének köszönhetően, illetve az ára is kedvező, így minden vállalkozás megengedheti magának.

Igazán sokszínű termék, bárhol megállja a helyét! Nemcsak rendezvényekre, céges bulikra ajánljuk, hanem akár irodákban, szalonokban kihelyezve, de még kávézókban kávé mellé kínálva is remekül helytállnak.

Reklámcsoki nagy mennyiségben

Fontos információk a termékről

A fólia alapértelmezett színe az ezüst, abban az esetben, ha a rendelés leadása során nincs jelezve az igény az arany fóliaszínre, ezüst fóliával kerül becsomagolásra a termék!

A feltüntetett árak minden esetben egy íz gyártására vonatkoznak azonos grafikával!

Például 500 db csokoládé nem osztható meg 250 db ét- és 250 db tejcsokoládéra, mivel a kötelezően jelölendő összetevő és allergénlista eltérései miatt már külön grafikának számítanak a különböző ízek! Ez alapján 500 db ét- és 500 db tejcsokoládé sem összevonható az 1000 darabos kedvezményesebb árral, itt mindkét esetben az 500 darabos árral kell számolni.

Reméljük ezzel a sok-sok pozitívummal, hasznos információval meghoztuk a kedved a reklámcsokoládék gyárttatásához. Ha igen, nincs más dolgod, mint keresni minket elérhetőségeinken, ahol szívesen fogadjuk felmerülő kérdéseidet és ajánlatkérésedet.

Sikeres ajándékozást kívánunk!

A Sweet Gift Reklámédesség csapata!



Related Products