Környezetbarát reklámédességek

Környezetbarát reklámédességek

Rohanó világunkban egyre többen igyekszünk nagy hangsúlyt fektetni a környezetvédelemre, élőhelyünk megóvására. Kis odafigyelléssel a mindennapi életünk számos területén tehetünk lépéseket annak érdekében, hogy kevésbé terheljük Földünket és élővilágát.

A cégek is egyre tudatosabban igyekeznek intézni mindennapi életüket és kiadásaikat, ide értve a partnereiknek, potenciális vásárlóiknak szánt reklámajándékokat is. A legnépszerűbb reklámtermékek a tollak és jegyzetfüzetek, melyeknek számos környezetbarát, vagy újrahasznosítható, újrahasznosított anyagból készült változata elérhető a piacon. Azonban az utóbbi években egy új versenyző is versenybe szállt. A reklámédességek népszerűsége töretlenül ível fölfelé, viszont a sok apró kis csokoládé és cukorka csomagolása felesleges terhelést jelent a bolygó számára. Így logikus lépésként ezen termékek csomagolása is elérhető környezetbarát verzióban. A biológiailag 100%-ban lebomló fóliák, papírok nem jelentenek plusz terhelést, míg tartalmuk elfogyasztható, mellyel megédesíti az adott pillanatot. Íme néhány termék, melyet bártan választhatnak azok is, akik elköteleződtek a környezetvédelem mellett.

Maxi basic reklámcukor 5g

A reklámcukor az egyik legnépszerűbb termék ezen a piacon, bizonyára mindenki találkozott már vele valamilyen formában, akár a banki ügyintéző pultjára kihelyezve, akár egy szálloda recepcióján. Ez a szemenként csomagolt reklámcukorka rengeteg ízben elérhető, kizárólag természetes aromákkal és színezékekkel készül. Ideális választás lehet vendég- vagy ügyfél fogadó ajándékként kihelyezve recepción.
Környezebarát reklámcukor

Vista mini táblás csokoládé 10g

Szintén népszerű választás a kisebb adagos csokoládék, melyek pillanatok alatt elfogyaszthatóak, ugyanakkor a cukorkához képest nagyobb felületen helyezhető el a cég logója vagy szlogenje, amit a partner felé kommunikálni szeretnénk. A Vista csoki egy hagyományos táblás csokoládé dizájnját idézi apró kockás felületével. Választható ét-, tej- vagy fehér csokoládés ízben. A piacon egyedülálló technológiával lehetőség van a csokit tej- és fehér csokoládés ízben megosztva kérni. Csomagolása 100%-ban lebomló fólia.

Környezetbarát csomagolású reklámcsoki

Karamellás keksz - 5,5g

A különféle kekszek már nem tekinthetőek hagyományos reklámédességeknek. A piaci igények megjelenésével kerültek fel a palettára különféle változatai, melyek elérhetőek kínálatunkban. Mindamellett, hogy az egyesével csomagolt termékek csomagolása 100%-ban lebomló fólia, elérhetőek kifejezetten egészséges, mentes verziók is. Ez a fűszeres, kissé karamellizált ízesítésű keksz kifejezetten ajánlott kávéházak kínálatába. Kiváló reklámajándék lehet egy csésze kávé vagy cappucino mellé a kávézó logójával, esetleg egy frappáns mondattal.

Reklámkeksz környezetbarát csomagolásban

Elérhető fadobozos változatban is. 

Keksz környezetbaárt fa dobozban

Snack cup rágcsák 20g

Az édes termékeken túl egyre több helyet követelnek maguknak a sós snackek is. Ez a 20 g-os snack többféle magvat is tartalmazhat választásunktól függően. Csomagolása PLA-ból készült mely egy hőre lágyuló, többnyira gabonafélékből készült „műanyag”. Természetesen 100%-ban lebomló, környezetbarát anyag. Igazán látványos, nagy reklámfelülettel rendelkezik, mely egy papaírpánt formájában kerül megvalósításra.

Snack lebomló csomagolásban

Amennyiben szeretnéd megnézni egyéb környezetbarát édesség kínálatunkat is, ide kattintva megtekintheted a teljes kínálatot. Érdeklődés esetén a logó vagy logózandó felirat ismeretében tudunk pontos árat adni.