Kreatív reklámédességek

Kreatív reklámédességek

Sokszor említettük már, hogy miért is praktikus saját reklámédeséget készíttetnie egy cégnek. Mindamellett, hogy az édességet midenki szereti és szívesen fogadják szóróajándékként is, számtalan lehetőségünk van arra, hogy a cégünk arculatának leginkább megfelelő módon szabjuk személyre. Egy egy édességnek nem csak a csomagolását dobhatjuk fel egyedi grafikával és reklámfelirattal, de léteznek olyan reklámédességek is, melyeknek az alakját is saját igényeink szerint alakíthatjuk. Mai cikkünkben bemutatunk néhányat kreatív reklámédesség kínálatunkból...

Kreatív reklámcsokoládék

Számtalan módon tehetünk egyedivé egy csokoládét. A legelterjedtebb módja ennek a csomagolás logózása. Erről korábban már írtunk, így most külön nem is térnék ki rá, lássuk inkább az extrákat. Az első reklámédesség, amit szeretnék bemutatni a ChocoCard nevet kapta. Ennél a terméknél egy ügyes és kreatív grafikus maximálisan ki tudja használni a rendelkezéssre álló helyet egy igazán egyedi és frappáns promóció elkészítésére. Ugyanis a logózható csomagolású csokoládé szeletet egy plussz hordozóréteggel látták el. Mintha egy képeslapot hordana a hátán, mely szintén egyediesíthető.

A második csokoládé, amit bemutatunk egy igazi nagyágyú, a reklámédességek királya a Choco4mat nevet kapta. Itt aztán szabadjára engedhetjük a fantáziánkat. Nem csak a csokoládé csomagolásának testreszabásában gondolkodhatunk ugyanis, hanem magának a csokinak a formázása is nyitott lehetőség. Tudni kell azonban, hogy az egyedi formájú csokoládé táblákhoz külön öntőformát kell gyártani, melynek ára növeli a gyártási költségeket. Ha nem csak a csomagolást szeretnénk emblémáztatni, mindig egyedi ajánlatot kell kérni, melyet nagyon szívesen elkészítünk. Az ajánlatadás díjmentes és nem jár rendelési kötelezettséggel. És most lássunk néhány képet már legyártott formacsokikról.

Következő reklámcsokoládénk a ChocoFont. Ezen termékünknek több féle változata érhető el kínálatunkban. Ami a közös bennük, hogy az egyediesíthető csomagolásban, kis csokinégyzeteket találunk. Lehetőség van a csokik tetejére szöveges karaktereket, betűket kérni, melyek a csomagolásban úgy kerülnek elhelyezésre, hogy összeolvashatóak legyenek. Így nem csak a csomagolás, az édesség is közvetíti cégünk üzenetét. A termék kérhető 1 vagy 2 soros kivitelben, papírdobozban vagy szétnyitható képeslap dizájnnal.

Kreatív reklámcukorkák

Természetesen, ha reklámédességről beszélünk nem csak a csokoládé jut eszünkbe. Reklámédesség bármiből lehet, amit édességnek nevezünk. Most néhány cukorkát mutatunk be, melyek természetesen megtalálhatóak kínálatunkban is.
Az első a PromoCard, melynek csokoládés verzióját már ismerjük. Nos ebből létezik cukorka is, nagyon nem is ragozom, a fotókon látszani fog a kreatív felhasználásra néhány példa...

Következő termékünk a PushTheButton reklámcukorka, mely számtalan formalehetőséget rejt magában. Választhatunk már meglévő formákból is, vagy kérhetünk egyedi kivágást a csomagolásra, mely jobban illeszkedig a cég profiljához. Ebben az esetben az egyedi szerszámigény miatt számolnunk kell némi felárral vagy magasabb minimum rendelési darabszámmal. Amennyiben a termék felkeltette érdeklődésed kérd árajánlatunkat.

Természetesen a végtelenségig sorolhatnánk kreatív reklámédességeinket, de szeretnénk bemutatni egyéb különleges termékeinket is, így ha még nem találtad meg a megfelelő ötletet nézd át webáruházunk kínálatát is.