Logózható szaloncukor

Logózható szaloncukor

A logózható szaloncukor a legnépszerűbb szezonális reklámédességünk

Karácsonykor a legtöbb cég szereti meglepni alkalmazottait, partnereit jelképes kis ajándékokkal, jellegzetes ünnepi csemegéket kínálni a kihelyezett kínálótálakból. Erre a célra tökéletesen megfelelnek logózható szaloncukraink melyek igazán ünnepi hangulatot varázsolnak megjelenésükkel.

Ezt a fajta reklámédességet érdemes választanotok, ha karácsonyra nem csak egy egyszerű reklámcsokit ajándékoznátok, hanem hangulatosabb, egyedibb reklámédesség ajándékozása a cél. Különböző ízekben és igényeitek szerint személyre szabható csomagolásban elérhető szaloncukrok közül választhatjátok ki azt a fajtát, ami megfelel cégetek számára. 

 

Szaloncukor organza csomagolásban

 

Most még tudtok választani bármilyen ízt! 

Még korainak tűnhet, de az egyedi szaloncukrok rendelésének leadását még a téli időszak beállta előtt szükséges elintézni, mert karácsony közeledtével az üzem kapacitása telítődik és ha nem adjátok le időben igényeiteket szaloncukrainkra, lemaradtok a legfinomabb ízekről!

Ha konkrét ízt szeretnétek, akkor szükséges minél előbb cselekedni, mert minden íz csak egyszer kerül gyártásba egy szezon alatt és csak annyit gyártanak belőle amennyire rendelés érkezik. Később sajnos csak azokból az ízekből fogunk tudni ajánlani szaloncukrot, ami még éppen gyártásban van. A gyártás 2-6 hét között mozog, attól függően, hogy a választott íz mikor kerül gyártásba és mennyire telített az üzem kapacitása.

Ízvilágában felfedezhetőek mindenki által közkedvelt alap ízek is, de a különlegesebb ízvilágú szaloncukorrajongók is biztosan találnak kedvükre való darabokat krémes ízeink között is. 
Választható alap ízeink: banán, eper, kakaó-rum, marcipán, rumos dió. 
Választható krémes ízeink között pedig megtalálod többek között az áfonyát, kókuszt, banánt, csokit, erdei gyümölcsöt, gesztenyét, kávét, madártejet, marcipánt, mézeskalácsot, mogyorókrémet, pisztáciát és vajkaramellát. Krémes változatokból is elérhetőek alkoholos variációk: alkoholos likőr (bailey's, kókusz, trüffel). 

A szaloncukrot lédig kiszerelésben szállítjuk, de igény esetén a kért mennyiséget szép organza tasakokba töltjük. Így ez az egyszerű csomagolás remek ünnepi külsőt varázsol reklámédességeinknek. 

 

Reklám szaloncukor

 

Szaloncukraink külső csomagolása egyediesíthető

Küldjétek el részünkre céges logótokat vagy a grafikát, amit a szaloncukorra képzeltetek, mi pedig mindent megteszünk, hogy minél gyorsabban birtokotokban tudhassátok kedvenc karácsonyi reklámédességeiteket! Egy ízléses ünnepi kínáló tele szaloncukrokkal nagyszerű hangulatot teremt minden céges karácsonyi összejövetelen. Külön öröm, ha logóddal is elláthatod, hisz az örömszerzés remek promóciós ajándék is lesz egyben. 

Ha bővebb információra van szükségetek, keressétek fel oldalunkat, ahol válogathattok egyéb reklámédességeink között is! 

 

Örömteli ajándékozást kívánunk! 

Sweet Gift Reklámédesség csapata