Logózott szaloncukrok karácsonyra - add le rendelésed minél előbb!

Logózott szaloncukrok karácsonyra - add le rendelésed minél előbb!

A céges karácsony elengedhetetlen termékei - logózott szaloncukrok

A karácsony egy csodálatos időszak, amikor a cégek és vállalkozások szeretnék kifejezni hálájukat és megbecsülésüket a dolgozóik és ügyfeleik felé. Az egyik legnépszerűbb és hagyományos választás a céges ajándékozásban a szaloncukor. Ez az édesség tökéletesen illeszkedik a karácsonyi hangulathoz, és most még egyedibbé tehető azáltal, hogy logóval díszítjük.  

Az egyedi logózható szaloncukrok kiváló lehetőséget nyújtanak a cégek számára, hogy megerősítsék márkaidentitásukat és hűségüket. Az ügyfelek és a dolgozók számára is örömöt jelenthet, hogy megkapják az egyedi logóval ellátott édességet, ami ráadásul a karácsonyi hangulatot is fokozza.

Talán kissé korainak tűnhet, de ha egyedi szaloncukrot szeretne céged karácsonyra, itt az ideje cselekedni. 

Ugyanis a gyártás akár 6-8 hetet is igénybe vehet attól füffően, hogy milyen ízt szeretnétek, ragaszkodtok-e ahhoz.

Segítségképpen összeállítottunk egy segédletet a rendelés menetéről és néhány hasznos információt.

1. Első lépésben a grafikát készítjük el. Ehhez egy vektoros logóra, és színeitek pantone kódjára van szükégünk. Elkészítjük a látványtervet és elküldjük neked jóváhagyásra.

2. A csomagolóanyag elkészülte után kerül sor az íz kiválasztására, attól függően, hogy éppen mi készül az üzemben. Egyszerre általában 2-3 íz közül lehet választani. Ha egyik sem megfelelő, akkor várunk, hátha a következő heti gyártásból tudtok választani.

3. Az elkészülés 6-8 hétattól függően, hogy a választott íz mikor kerül gyártásba és mennyire leterhelt a gyártósor.

Karácsony közeledtével az üzem kapacitása telítődik, így ha konkrét ízt szeretnétek már most rendeljétek meg, mert később csak abból fogunk tudni ajánlani, ami éppen gyártásban van.  Most még bármilyen ízre tudunk rendelést felvenni. 

A szaloncukrot lédig kiszerelésben szállítjuk, de igény esetén a kért mennyiséget organza tasakokba töltjük. Így ez az egyszerű csomagolás remek ünnepi külsőt adhat reklámédességeinknek.

Szaloncukrok limitált mennyiségben - krémes és alap ízekben

Azonban fontos megjegyezni, hogy ha konkrét ízt szeretnénk, akkor minél előbb cselekednünk kell.
Az édességek gyártása szezonális, és minden ízből csak egyszer gyártanak a szezon alatt. Csak annyit készítenek belőle, amennyi rendelés érkezik. Ezért ajánlatos minél előbb leadni a rendeléseket, hogy biztosítsuk a kívánt ízek elérhetőségét.
 

gyártás időtartama általában 2-6 hét között mozog, attól függően, hogy a választott íz mikor kerül gyártásba, valamint mennyire telített az üzem kapacitása. Tehát minél előbb rendelünk, annál nagyobb az esélye annak, hogy a szaloncukrok időben elkészülnek és szállíthatóak. A szaloncukrokat lédig kiszerelésben szállítjuk, de igény esetén a kért mennyiséget szép organza tasakokba töltjük. Így ez az egyszerű csomagolás remek ünnepi külsőt varázsol reklámédességeinknek. 

Ha viszont már későbbi időpontban szeretnék leadni a rendelést, akkor a rendelkezésre álló ízek közül fogunk tudni ajánlani szaloncukrokat, amik éppen gyártásban vannak. A választék természetesen változó lehet, így érdemes minél előbb cselekedni, hogy ne maradjunk le a kedvenc ízeinkről!

Az alap ízek között a hagyományos ízek kedvelői találhatják meg a kedvencüket. 
Kérhető alapízek: kakaós-rumos, narancsos kakaós-rumos, marcipán, citrom, banán, narancs. 
Akik pedig szeretnének egy kicsit különlegesebb krémes ízeket kipróbálni, azoknak is van lehetőségük egy széles repertoárból választani. 
Kérhető krémes ízek: áfonya, mentol, málna, sós-karamell, tejkrém, tiramisu, trüffel, banán, kávé, madártej, marcipán, vajkaramell krémes. 
A krémes ízeknél kérhetőek alkoholos változatok is: cappucchino, cherry, keserű likőr, ír krémlikőr, kókusz, narancs, rum-puncs, tojáslikőr. 

 Logózott szaloncukor - sweetgift.hu  Logózott szaloncukor - sweetgift.hu

 

Az egyedi logózás folyamata egyszerű. Az ügyfeleknek el kell küldeniük a vállalatuk logóját, amit mi gondosan felvesszük a szaloncukrokra. Ez lehetőséget ad arra, hogy a vállalati logó megjelenjen az ajándékozottak asztalán vagy akár az ügyfelek otthonában, tovább növelve a cég láthatóságát és az emlékezetességét. 

Összességében elmondható, hogy a céges karácsonyi ajándékozás egyedi és logózható szaloncukrokkal remek módja annak, hogy kifejezzük a hálánkat és megbecsülésünket az ügyfelek és dolgozók felé. Az egyedi ízek és a logóval díszített édességek emlékezetessé teszik a karácsonyi szezont, és segítenek megerősíteni a vállalati márkát. Ne felejtsük el, hogy minél előbb leadjuk a rendelést, annál nagyobb az esélye annak, hogy időben megkapjuk a kívánt ízeket és mennyiséget. 

Tehát, ha szeretnétek valami különlegeset és személyre szabottat nyújtani az idei karácsonyi ajándékozáskor, ne habozzatok. Adjátok le időben megrendeléseiteket a logózható szaloncukrokra elérhetőségeinken, hogy biztosak lehessetek benne, hogy a választott ízek elérhetőek és a logók gondosan felvételre kerülnek az édességekre. Tegyük felejthetetlenné az idei ünnepi szezont egyedi és logózott szaloncukrokkal, amelyek örömet és mosolyt varázsolnak az ajándékozottak arcára! 



Related Products