Négyzetes reklámcsokoládé akár 100 darabtól

Négyzetes reklámcsokoládé akár 100 darabtól

 

Visszatért a régi kedvenc... Négyzetes reklámcsoki kis mennyiségben!

Örömhírrel érkeztünk! Egyik kedvenc terméketek a Négyzetes reklámcsokoládé 4g, mostantól már 100 darabos mennyiségtől rendelhető.

 

Reklámcsokoládé kis mennyiségbenReklámcsoki kis mennyiségben

 

Legnépszerűbb reklámédességünk

Nem csoda, hogy a 4g-os reklámcsokit rendelitek leggyakrabban, hiszen nem csak finom és viszonylag gyorsan elkészül, de a csomagolása is egyedi igényeitek szerint logózható. Az alap termék minimális rendelési mennyisége 2000 db, választható ét- és tejcsokoládé ízben, arany vagy ezüst színű fóliában.

 

Egyedi reklámcsokoládé kis mennyiségben

Egyediesíthető reklámcsoki kis mennyiségben

 

Ezt a termékünket most kis mennyiségben, 100 darabtól is rendelhetitek, igaz kicsit más feltételekkel, mint nagy mennyiségben.

- Készletünkön csokit csak ezüst fóliába csomagolva tartunk, ét- és tejcsoki ízben, ebből tudjuk kiszolgálni a 100 és 1500 darab közötti mennyiségeket.

- A csoki szavatossága 12 hónap. 2000 darabos mennyiségtől a rendeléshez a csoki mindig frissen készül, de kisebb mennyiség esetén készletről szolgáljuk ki az igényeket, ekkor a csoki szavatossága minimum 6 hónap.

- Az elkészülési határidő rövidebb, mivel nem kell várni a gépi csomagolásra. A kisebb mennyiségeket kézzel csomagoljuk, így a nyomdai munkálatok elkészülte után rögtön tudjuk is készíteni nektek. Ez azt jelenti, hogy akár 1-1,5 hét alatt elkészülhet a csokitok.

 

Reklámcsokodáldé cégeknekLogózható reklámédességek egyedi grafikával

 

Ez utóbbi nagy előny, sokszor tapasztaljuk ugyanis, hogy rendezvényekre, kiállításokra az utolsó pillanatban szeretnétek valamilyen logózható édességet rendelni. A reklámédességek gyártása sajnos hosszadalmas folyamat. Mire kialakul egy kész grafika, ami tükrözi az elképzeléseiteket, már általában egy hét is eltelt a kapcsolatfelvételtől. Innen a gyártás/szállítás még 2-3 hetet is igénybe vehet, hiszen várni kell a nyomda elkészültére, majd a termékek legyártására és végül a csomagolásra.

Négyzetes reklámcsokink viszont mindezen munkafolyamatokkal akár 1,5 hét alatt nálatok lehet, persze ideális esetben, ha a grafika tekintetében gyorsan tudtok dönteni.

Azért mindenképpen azt javasoljuk, ha bármilyen reklámédességet rendelnétek, hagyjatok bőven időt a beszerzésére, mert sajnos ezen termékek gyártásánál nem lehet az időből lecsalni :) Tekintsétek meg teljes kínálatunkat és keressetek bizalommal!