Reklámédességek nyárra logózható csomagolással

Reklámédességek nyárra logózható csomagolással

Hőségálló reklámédeségek logózással

Nyáron általános probléma a reklámédességek szállíthatósága, tárolása, mivel a hőségben a csokoládé tartalmú termékek sajnos elolvadnak. És hát a kedvenc reklámédessége mindenkinek a csokoládé, így nálunk is ezek a termékek a legnépszerűbbek.

Sokan nem veszik figyelembe, hogy a nyári hónapokban, amikor a hőmérséklet 30 fok felett van, egy futárautó csomagtatójában akár 50 fok is lehet a hőmérséklet. Egy-egy kiszállítás alatt a csomag akár 36 órát is tölthet ezen cseppet sem ideális körülmények között, minek következtében jelentős állagromlás is bekövetkezhet a csokoládénál. Jégakkukkal tudjuk késleltetni a folyamatot, de sajnos az akkuk kapacitása is véges, 24 óra után már sajnos nem tudja ellátni a feladatát.

Ezért ebben az időszakban nem szoktuk javasolni a csokikat és szállításukat. Ha a megrendelő mégis ragaszkodik hozzá Budapesten kiszállítjuk, vidéki cég esetén viszont személyes átvételt javaslunk, így elkerülve a hosszas futároztatást.

Összeállítottunk egy kis ízelítőt azokból a termékekből, melyek gond nélkül szállíthatóak ebben az időszakban is.

Mint & More rágócukorka logózható csomagolásban

2g-os kiszerelés. Az emblémázott tasak 100%-ig lebomló, környezetbarát fólia, így nem terheli környezetünket. Minimálisan rendelhető mennyiség 8500 darab.

Mint&More rágócukorka

Egyéb cukorkáinkat megtekintheted ide kattintva.

 

Omlós keksz egyediesíthető tasakban

Erdei gyümölcsökkel ízesített keksz, mely már 1000 darabtól rendelhető. Maximum 3 színnel logózható tasakban.

Omlós keksz logózható csomagolásban

Egyéb kekszeket ide kattintva találsz.

 

Vegyes magvak logózható piramis tasakban

Mandula, áfonya és vegyes magvak keveréke. 5000 darabos mennyiségtől rendelhető. A tasak igény szerint logózható.

Vegyes magvak logózható csomagolásban

Egyéb magvas-gyümölcsös termékeinket megtekintheted ide kattintva.

 

Sós perec mini zacskóban céges logózással

10g-os kiszerelésben, céges arculathoz igazított logózott tasakban. Minimum 5000 darabtól rendelhető. Elérhető egyéb kiszerelésben is.

Egyedi csomagolású mini perec

További snack termékeket ide kattintva találsz.

 

Amennyiben megtaláltad a megfelelő terméket vagy tanácsra van szükséged a választásban keresd ügyfélszolgálatunkat emailben vagy telefonon és segítünk megtalálni a számodra tökéletes terméket. Addig is nézz körül oldalunkon és válogass kedvedre reklámédességeink között!