Reklámvíz cégeknek egyedi címkével

Reklámvíz cégeknek egyedi címkével

Miért is jó ötlet a reklámvíz egy cégnek?

Az egyedi címkés palackozott víz nemcsak hasznos, hanem szuper módja annak, hogy a márkád mindig szem előtt legyen. Képzeld el, hogy egy eseményen vagy, és a kezedbe adnak egy hűsítő vizet, amin a céged logója díszeleg. Ugye, milyen klassz?

Miért érdemes egy vállalkozásnak reklámvizet beszerezni?

Egyszerűen azért, mert mindenki szereti a vizet, és ha már úgyis isznak, miért ne a te márkádat nézzék közben? Egy konferencián, üzleti találkozón vagy sporteseményen a résztvevők mindig hálásak egy palack vízért. Ráadásul, ha ez a víz egyedi címkével van ellátva, az emberek emlékezni fognak rád, amikor később a palackot újratöltik vagy újra előveszik. Akárcsak a logózható környezetbarát kulacs, melyről korábban már írtunk egy bejegyzést.


Reklámvíz különösen jól jön különféle eseményeken. Gondolj csak a céges rendezvényekre, fesztiválokra, vagy akár a saját irodádra! Egy kiállításon például minden standon szórólapok és ajándéktárgyak vannak. De ha te vízzel kínálod a látogatókat, biztosan emlékezni fognak rád. Egy jól megtervezett címkével ellátott palack igazi figyelemfelkeltő, amit mindenki szívesen fogad.


De nem csak nagy eseményekre jó a reklámvíz. Az irodában is remekül mutat, amikor az ügyfelek és partnerek számára biztosítasz egy palack vizet a céged logójával.
A reklámvíz tényleg sokoldalú és költséghatékony megoldás. Könnyen testre szabható, és bárhol felhasználhatod. Legyen szó konferenciáról, irodáról vagy egy egyszerű üzleti találkozóról, a logózott vízpalackok mindig jó benyomást keltenek. Szóval, ha szeretnéd, hogy a céged logója mindenhol ott legyen, érdemes elgondolkodni a reklámvízen. Nem csak hasznos, hanem egyben stílusos is!

reklámvíz

Reklámvíz egyediesítése, hogyan?


A legjobb dolog a reklámvízben, hogy a címkéje teljesen egyediesíthető hiszen digitális 4 színes nyomtatással készül. Választhatod a céged színeit, logóját, vagy bármilyen üzenetet, amit szeretnél közvetíteni. Így a vízpalack igazán tükrözi a vállalkozásod arculatát és üzenetét. Grafikusunk látványtervet készít a címkéről, de akár a saját grafikusod is megcsinálhatja, ha szeretnéd! Emellett választhatsz szénsavas vagy mentes vizet is, attól függően, hogy mit preferálnak a célcsoportod tagjai.

Bubis vagy mentes a nyerő?


Ha egy sporteseményre készülsz, a szénsavas víz frissítő hatása tökéletes lehet. Egy konferencián vagy üzleti találkozón viszont a mentes víz elegánsabb választás lehet. Így mindig az adott eseményhez igazíthatod a víz típusát. Az egyedi címkés ásványvíz pedig nemcsak praktikus, hanem egyben egyedi és figyelemfelkeltő ajándék is.


Összességében a reklámvíz remek módja annak, hogy a márkád mindig jelen legyen a fontos pillanatokban. Könnyen egyediesíthető, változatosan használható, és mindenki szereti. Ha még nem próbáltad, itt az ideje, hogy felfedezd a reklámvíz előnyeit! Árajánlatért keress minket elérhetőségeinken!



Related Products