Top 5 szív alakú csokoládé logózással

Top 5 szív alakú csokoládé logózással

 

Csokoládé szívek nőnapra logózható csomagolásban

 

Az egyediesíthető csokival nehéz mellé fogni, hiszen nőnapra mindenki szívesen kap ajándékba csokoládét, logózással pedig igazán egyedi ajándékká alakítható meglepetés cégek részére.

 

Különleges, egyediesíthető ajándékok nőnapra cégek részére

 

Fontos, hogy időben kezdjünk el tervezgetni nőnapra, hiszen a tervezési és gyártási idő ezeknél a termékeknél akár több hetet is igénybe vehet. Ha nem vagytok még benne biztosak mit szeretnétek, inspirálódjatok előző cikkünkből, vagy nézzetek körül ötletes szív alakú logózható csokoládéink között:

 

Csokoládé szív - 5g

Legjobb és legkeresettebb reklámédesség a céges csokoládé. Tej-, fehér és étcsokoládé ízben érhető el. Csomagolása pedig egyedi igények szerint alakítható, logózással ellátható. A hölgyek pedig biztosan nem tudnak majd ellenállni a szív alakú csokoládéknak!

 

https://sweetgift.hu/csokolade-sziv-5g.html

 

Csokoládé szívek díszdobozban - 65g

Ellenállhatatlan csokoládé szívek egyediesíthető díszdobozban. Az ár tejcsokoládéra vonatkozik, de felár ellenében kérhető egyéb ízekben is: vegán tejcsoki, ét-, fehér, vagy ruby csokoládé! A doboz egész felülete egyediesíthető. Várjuk izgalmas ötleteiteket, logóitokat, melyekkel igazán személyessé tehetitek ajándékotokat!

 

Csokoládé szívek díszdobozban 65g

 

LOGÓZHATÓ KÁRTYA - édességgel

Nőnapi logózható kártya édességekkel cégek részére. Fejezd ki köszönetedet nőnapon egyedi grafikával készült kártyával és finom csokoládéval. Apró de figyelmes nőnapi ajándék ötlet hölgyek részére.

 

LOGÓZHATÓ KÁRTYA - édességgel

 

Csokoládé szívek - 90g

Ha szeretnétek, hogy saját ötleteitek egy finom csokoládé borítóján örvendeztessék meg a hölgy munkatársakat vagy partnereket nőnapon, keressetek meg minket és találjuk ki együtt egyedi ajándékaitokat! A csokoládészívek tejcsokiból készültek ellenálhatatlan meggyes töltelékkel.

 

Csokoládé szívek 90g

 

ÜDVÖZLŐLAP - csokival

Különleges üdvözlőlap, melyet egyedi grafikával is kérhettek, emellett pedig négy db finom csokoládéval is kedveskedhettek a hölgyeknek. Elkészítése a megrendeléstől számítva 3-4 hetet is igénybe vehet, így várjuk mielőbb izgalmas ötleteiteket!

 

ÜDVÖZLŐLAP - csokival

 

Reméljük sikerült inspirációt gyűjteni saját nőnapi csokis/logós ötleteitekhez! Keressetek minket bátran (info@sweetgift.hu) és találjuk ki együtt egyedi nőnapi ajándékaitokat!

További ötletekért látogassatok el a teljes kínálatunkhoz!

Kellemes ajándékozást kívánunk!