Egyedi szöveg reklámcsokiból

Egyedi szöveg reklámcsokiból

Rengeteg egyedi és különleges logózható édesség közül lehet már válogatni az oldalunkon. Ez a sokféleség akár nehézséget is tud okozni vásárlóinknak, hogy megtalálják az elképzeléseiknek megfelelő terméket. Igyekszünk minél szélesebb kategóriákat létrehozni, illetve segítséget szeretnénk nyújtani többféle szűrési lehetőséggel, hogy minél pontosabb lehessen a találat. Egy ilyen eset okán készül ez a bejegyzés is. Kiragadtunk egy termékcsoportot, ami nem más, mint az egyedi szöveges csokoládé. Ezt a reklámcsokit szinte minden eseményre ajánlani tudjuk, többek között karácsonyra, egy új márka megismertetésre, rendezvényre vagy sajtóeseményre.

Szöveges reklámcsokoládé

A csokoládé klasszikus és örök reklámédesség a piacon. Nem véletlen, hogy egyre több és több ötlet születik az igények megvalósításához. Az emberi kreativitás kifogyhatatlanak tűnik, ezért minden évben új ötletekkel rukkolnak elő a reklámcsoki gyártó nagy cégek. Fontos, hogy olyan csokoládét válasszunk, ami a legjobban megfelel a márkaépítésének eszközeként. A bemutatott termékek pont nagyszerűek lesznek az üzenet közvetítéséhez.

2 soros csokiszöveg

Egyedi csokiszövegKülönlegessége abban rejlik, hogy kívánt a szöveg egyesével, csokikockákból áll össze. Üzenet átadására tökéletes, azonban csak 16 karakter fér bele és 2 sorba. Így mindenképpen átgondoltan kell megválasztani a szöveget, ami a marketingkampányhoz elengedhetetlen szempont! Feltéve, ha ilyen jellegű eseményre készül a csokiszöveg. Ebben a formában a karácsonyi üdvözlőszöveget pl „Boldog Karácsonyt” nem javasoljuk, ugyanis nem férne bele a 8-8 soros összeállításba. A csokibetűk egy papírból készült és borítékként funkciónáló csomagolásba kerülnek, mely szintén egyediesíthető 4 színes grafikával. Kívül és belül is egyedi reklámajándék az ügyfelek és leendő partnerek részére! 

Csokoládé betűkBetű csokiból

Kínálatunkban csak néhány betű érhető el, de lehet, hogy ezek közül pont az egyikre van szükséged! A cég nevének kezdőbetűje, vagy esetleg egy szó, amit szeretnél közvetíteni a vásárlók felé, jó döntés lehet egy csokibetűvel átadni! A kínálatunkból választható betűk azok (A, M ,S W) amik a leggyakrabban felmerültek. A csomagolás külseje szintén emblémázható, bármilyen lehet, amit elképzeltél és belefér a digitális nyomtatásba kereteibe.

Chocofont

Logózható csokoládéSzínes logóval ellátható csoki csak fehércsokiból készülhet. Ugyanis csak ezen a csokoládén lehetséges a színek megjelenítése. Az édesség és a díszdoboz is teljesen egyediesíthető 4 színes grafikával. Cégnév itt, szlogen ott, megvalósulhat, ahogy kigondoltad!