Logózható reklámédességek sporteseményekre

Logózható reklámédességek sporteseményekre

Sportos finomságok egyediesíthető csomagolásban

Két hete hivatalosan is beléptünk a nyárba, megkezdődött a fesztiválok, családi sportnapok, sportversenyek időszaka. Ezek az események remek felületet biztosítanak a cég népszerűsítésére, melyben segítségünkre lehetnek a logózható reklámédességek. Ezekkel az egyediesíthető apróságokkal elhagyhatjuk a szokásos reklámtárgyakat és vihetünk egy kis színt a promóciós célú ajándékozásba.

A reklámédességek kiválasztásánál vegyük figyelembe, hogy milyen felület illene legjobban az elképzelt grafikához, valamint mely termék illeszthető bele leginkább a sportos életvitel kedvelőinek mindennapjaiba. Az időjárásra való tekintettel válasszunk a nyári időszakban kevésbé olvadékony terméket, amit nem visel meg a szállítás vagy a rendezvényen való egész napos szabadtéri tárolás.

Így erre a célra mi elsősorban cukorkákat, kekszeket, snackeket és magvas termékeket ajánlunk. Összeállítottunk egy kis termékválogatást sporteseményekre ajánlott, hőségálló, logózható reklámédességek témában, hogy megkönnyítsük a választást.

 

Mini gyümölcs chips 8g

Választható banán- vagy kókuszchips logózható csomagolásban, mely még környezetbarát is. 100%-ban lebomló biológiai fóliából készült. Minimum rendelhető 5000 darab.

Logózható csomagolású édesség

 

Szezámmagos szelet 4g - öko csomagolásban

Szezámmagos szelet, mely energiát ad a fáradt sportolóknak. 2000 darabos mennyiségtől rendelhető. Csomagolása lebomló, környezetbarát fólia, mely céges igények szerint egyediesíthető.

Szezámmagos szelet logózható öko csomagolásban

 

Vegyes magvak és áfonya - 15g

Tökmag, napraforgómag és áfonya keveréke. Egészséges nassolnivaló a tudatosan táplálkozóknak is. Minimálisan 5000 darabtól rendelhető. Logózható, környezetbarát csomagolásban.

Magvak logózható csomagolásban

 

Kókuszchips környezetbarát csomagolásban 20g

Poharas gyümölcschips többféle változatban. Már 200 darabtól rendelhető, környezetbarát csomagolásban. A terméken található papírpánt egyediesíthető.

Logózható kókusz chips

 

Gyümölcs szelet 23g

Energiaszelet 40%-os gyümölcstartalommal. Kérhető személyre szabott csomagolással, 200 darabos mennyiségtől. Sportesemények kiváló frissítőcsomag eleme.

Egyediesíthető energiaszelet

 

Vegán mandulás keksz 95g

Vegán keksz édesmandulával. Környezetbarát csomagolásban szállítjuk, mely egyedi grafikával ellátható. 100 darabos mennyiségtől rendelhető.

Vegán logózható keksz

 

Omlós Keksz 12g

Erdei gyümölcsökkel ízesített omlós keksz. Csomagolása 3 színnel emblémázható. Rendelése már 1000 darabtól lehetséges.

Logózható keksz

 

Gum pack cukormentes rágógumi 2g

Mentolos rágógumi lebomló csomagolásban. Minimális rendelési mennyiség 10000 darab.

Logózható cukormentes rágógumi

 

Smile box cukormentes rágógumi 10g

Zárható műanyag dobozban, melynek eleje matricával egyediesíthető. 500 darabtól rendelhető.

Logózott rágógumi cukormentes

Kérdés esetén keressétek ügyfélszolgálatunkat. Addig is tekintsétek meg teljes kínálatunkat webáruházunkban.