Hogyan népszerűsítheted márkád egy sporteseményen?

Hogyan népszerűsítheted márkád egy sporteseményen?


Márkaépítés sporteseményeken?

Jól bevált reklámozási és ügyfélszerző forma az ajándékozás, hiszen ki nem szeret ajándékot kapni? Rengeteg cég gondolkodik logózott reklámédességekben, hiszen azok bármely rendezvényen, eseményen megállják a helyüket az év bármely időszakában és rengeteg féle termék közül lehet választani.
Céges reklámédességeket sportrendezvényekre is előszeretettel választanak, nem véletlenül! A sportesemények lehetőséget nyújtanak márkák, szolgáltatások népszerűsítésére, megismerésére, hiszen az olyan sportesemények, mint például futballmérkőzések, maratonok vagy kerékpárversenyek, nagy tömegeket vonzanak, és változatos közönséget érnek el.
Az ilyen rendezvényeken kiosztott logózott édességek közvetlenül hozzájárulnak a márka pozitív imázsának kialakításához. Az édességek fogyasztása közben a résztvevők többször is találkoznak a cég logójával, ami erősíti a márkaüzenetet is.

Napjaink dinamikus üzleti környezetében elengedhetetlen a márka bemutatása. Ebben az összefüggésben a csomagolás személyre szabása kiemelkedő szerepet játszik a maradandó benyomás kialakításában és a márka ismertségének biztosításában.
A figyelemkeltés, érdeklődés megtartása viszont nehéz feladat a rengeteg elérhető márka jelenléte miatt. Kulcsfontosságú tehát olyan reklámajándékot, reklámfelületet választani, ami nemcsak egyedi ötlet, de figyelemfelkeltő is és mindenki számára egyértelmű képet ad vállalkozásodról.

Ahhoz, hogy megjelenítsd márkád egy reklámédességen nincs más dolgod, mint kiválasztani a számodra legmegfelelőbb édességet, amihez segítségképpen hoztunk pár ötletet és ha ez megvan már csak annyi a teendőd, hogy az info@sweetgift.hu e-mailen felkeresel minket ajánlatkéréseddel, céglogódat csatolva. Onnantól kezdve mi levesszük válladról a terhet és intézzük a reklámajándék gyártását, hogy mihamarabb kézhez kaphasd.

Milyen reklámédességet válassz?

Erre a kérdésre segítünk neked választ találni!
Korábban már íródott egy bejegyzésünk ebben a témában, amelyben bemutattunk néhány egészségesebb reklámédesség alternatívát sporteseményekre, ha ez az opció közelebb áll elképzelésedhez ide kattintva megtalálod termékötleteinket.

Sporteseményekre nem véletlenül népszerű reklámajándékok az édességek, hiszen az emberek szívesen ropogtatnak el egy finomságot otthon a kanapén ülve, moziban és persze a meccseken, sportrendezvényeken is.

A hagyományosabb finomságokat keresők elindulhatnak sós vagy édes irányba is, de sporteseményekre, rendezvényekre főleg a nyári nagy melegben mindenképpen valami olyat ajánlunk, ami egy könnyed harapnivaló és kevésbé olvadékony.

Ilyenek például a müzli szeletek, sós perecek, rágógumik, magkeverékek vagy nyalókák. Ezekkel nem lőhetsz mellé! Ide kattintva megtalálod sporteseményekre kínált reklámédesség választékunkat, köztük a felsorolt termékeket is.

De ezek közül is kiemelve néhányat, hadd említsük meg promóciós kártya dobozos mini cukorkákkal termékünket, amelynek kártya és doboz része is emblémázható! Ügyesen játszva a grafikával igazán összehangolt, egyedi reklámterméket kaphatunk. A cukorkák ízei közül választhatsz hagyományos mentolos ízt, de a gyümölcsösebb íz kedvelői válogathatnak a citrom, narancs, eper vagy alma ízekből. Dobd fel a hangulatot egy személyre szabott cukorkával és mutasd be milyen különleges is vállalkozásod!

Reklámédesség logózással sporteseményekreEgy másik remek választás a nyalóka, amelyet vegyes, gyümölcsös ízekben, környezetbarát papír pálcával és fóliával szállítunk.
Kérésre egyediesíthető, így megtervezheted rá sportos ötleteidet! 
Gyerekek és felnőttek egyaránt élvezhetik a sporteseményt és a céglogóddal ellátott reklámédességet is!
Logózható reklámédesség sporteseményre

A reklámédességekről összeségében elmondható, hogy barátságos gesztusként is szolgálnak, ami javítja a márka és a fogyasztók közötti kapcsolatot. A pozitív élmény növeli a márka iránti lojalitást és bizalmat. A sportesemények alkalmával készült fényképek és közösségi médiában való megosztásuk tovább növelhetik a márka láthatóságát.

Összegezve, a logózott reklámédességek sporteseményeken való alkalmazása egy hatékony és költséghatékony eszköz a márkaépítéshez, ami hosszú távon pozitívan hat a cég hírnevére és elismertségére.

Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődésedet és az általunk gyártott reklámédességekkel sikerül levenned a sporteseményen résztvevőket a lábukról vállalkozásoddal, szolgáltatásoddal.

Kérdés, ajánlatkérés esetén keress minket a sweet gift webáruház elérhetőségein!



Related Products